Move it! Alles over sport, sportmode en trends

22. december 2013

Buitensport magazines: inspiratie voor spannende avonturen

Filed under: Sport — Tags:, , — Piet @ 10:25

Hiking in NoorwegenDe diverse buitensport magazines die er beschikbaar zijn zorgen voor een grote hoeveelheid avontuurlijke inspiratie. Zie bijvoorbeeld hoe u heerlijk kunt gaan mountainbiken op de Hoge Atlas in Marokko, zie waar u kunt wandelen in Kainuu Finland en leer over het fietsen in Evia in Griekenland.Op Pad outdoor magazine

U kunt allereerst kiezen voor het Op Pad outdoor magazine. U kunt dan meer lezen over de verschillende bestemmingen die u kunt gaan bezoeken, maar men vertelt daarnaast graag over de agenda zoals die voor de komende weken en maanden gevuld is. Verder kunt u er natuurlijk meer lezen over de uitrusting die u het best mee kunt nemen, om ervoor te zorgen dat u zo soepel mogelijk op reis kunt gaan. In het Op Pad magazine vertelt men over reizen, de geschickte accommodaties (bijvoorbeeld voor op wintersport) en zorgt men er bijvoorbeeld voor dat u de GPS op uw smartphone zo handig mogelijk toe kunt passen.

Outdoor Magazine

Daarnaast kunt u kiezen voor het “Hike & Trekking” Magazine, dat voormalig Outdoor Magazine was. Men heeft als slogan ‘get up, get out’, wat aangeeft dat men u graag helpt om er lekker op uit te trekken. De wereld is hartstikke mooi, waardoor het zonde is om teveel binnen te zitten. Men zorgt er met het laatste nieuws, met berichten uit het archief en met de diverse landenspecials voor dat u ook online meer kunt lezen over de mogelijkheden. In het magazine komen onder andere artikelen over reiskleding, de mooie bestemmingen en handige tips terug.

Bever 360 Magazine

Ten derde is er het Bever 360 Magazine, waarin u de mogelijkheid heeft om meer te lezen over de producten van Bever Zwerfsport, maar u daarnaast inspiratie op kunt doen voor een mooie reis. Alle Bever Cardhouders kunnen dit magazine bovendien gratis afhalen, waardoor het verstandig is om een dergelijke kaart aan te vragen. Uiteraard staan er praktische tips in het magazine, waarmee u ervoor zorgt dat u goed voorbereid op reis kunt gaan. Daarnaast zorgt het Bever 360 Magazine ervoor dat u de juiste uitrusting gemakkelijk aan kunt schaffen, in een van de 36 winkels.

Foto: Galyna Andrushko – Fotolia

Gerelateerde artikelen:

Geen reacties

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.

Powered by WordPress